OVERZICHT VAKANTIEHUIZEN DORDOGNE

AANBEVOLEN
huis - 2 beoordeling(en) - geven

Maison de Maitre - Plaats: Saint Pierre de Frugie

In het groene hart van de Dordogne vindt u deze ruime vakantievilla (ca 200m2) voorzien van alle denkbare gemakken en voorzieningen. U beschikt over een eigen geheel omheinde tuin van 800m2 en een gezellig louche hoek met vuur plaats. De woning heeft 4 ruime slaapkamers, een leefkeuken, badkamer met ligbad, inloop douche, dubbele wasbak, een living met royale zit , smart-tv, harmen / kardon stereo en een ruime eetkamer met toegang tot de tuin. Op het landgoed, waar deze royale woning gelegen is, zijn veel faciliteiten waaronder een verwarmd zwembad en een eigen restaurant om 's avonds lekker te smullen.

Prijzen vanaf: € 695

    Slaapkamers: 4 Personen: 9

Chez Van Veelen - Plaats: La Coquille

Deze recent gerenoveerde woning is geschikt voor 2 tot 8 personen, voorzien van alle denkbare gemakken en heeft een grote eigen tuin. Bij het binnengaan van de woning komt u gelijk in de ruime sfeervolle living met haard en valt gelijk het speelse split-level aan de rechterkant op. In het lager gelegen deel is de grote leefkeuken met een deur naar het terras en in het hoger gelegen deel is de ruime ouderslaapkamer met een privé en suite badkamer en een toilet. Aan de linkerkant van de living is een halletje alwaar een toilet, een badkamer met douche, ligbad en dubbele wasbak en twee ruime slaapkamers. Buiten zijn verschillende speeltoestellen en op het landgoed een verwarmd zwembad.

Prijzen vanaf: € 695

    Slaapkamers: 4 Personen: 8

AANBEVOLEN
huis - 2 beoordeling(en) - geven

Maison d'Amis - Plaats: Saint Pierre de Frugie

Deze woning is gelegen op het landgoed van Vakantiehuizen-Dordogne en is geschikt voor max. vier personen en is voorzien van alle denkbare gemakken en voorzieningen. De woning heeft een prachtig uitzicht vanaf jullie geheel omheinde tuin met eethoek, zitje en ligstoelen. Op het landgoed zelf zijn veel voorzieningen, zoals een groot verwarmd zwembad (11 x 5m) , verschillende speeltoestellen enz. Nabij het landgoed is een prachtig natuurmeer om ook te kunnen zwemmen en met veel leuks voor de kinderen, zoals een survival parcour. Op het landgoed is verder een restaurant, jullie kunnen dus 's avonds ook even lekker uit met zijn twee.

Prijzen vanaf: € 395

    Slaapkamers: 2 Personen: 4

huis - 0 beoordeling(en) - geven

Vakantiehuizen Dordogne - Plaats: Saint Pierre de Frugie

Deze sfeervol ingerichte woning heeft een werkelijk prachtig uitzicht met privé tuin. Bij de woning zijn een verwarmd zwembad en veel voorzieningen voor kinderen. Kinderen kunnen hier de tijd van hun leven met de andere aanwezige kinderen. Voor de ouders is er comfort, rust, privacy en alle andere denkbare ingrediënten om weer lekker bij te komen. In de directe omgeving is veel te doen en natuurlijk zijn er de regio genoeg leuke marktjes. De woning heeft twee slaapkamers, waarbij de kinderkamer een 'gaaf' stapelbed heeft. Verder is er een compleet uitgeruste keuken en een living met NL talige tv en wifi.

Prijzen vanaf: € 395

    Slaapkamers: 2 Personen: 4

La Cabane - Plaats: Saint Pierre de Frugie

'La Cabane' is een houten woning voorzien van alle gemakken, met een prachtig uitzicht over het glooiende landschap van de Dordogne. Het is de plek voor gezinnen met kinderen. De stoere woning (La Cabane = Hut) is opgetrokken uit twee delen en biedt alle faciliteiten. De woning is gelegen op een landgoed met veel faciliteiten, waaronder een zwembad, speeltoestellen en nog heel veel meer. De woning heeft 3 slaapkamers, een living, keuken, eetkamer en een badkamer met een uniek uitzicht vanuit uw ligbad. Natuurlijk is er wifi, Nederlandstalige tv, een draadloze stereo, ligstoelen, een eethoek en een BBQ. Kom genieten van deze unieke accommodatie met een geweldig uitzicht. Bijna weer vol voor de gehele zomervakantie, dus wees snel.

Prijzen vanaf: € 495

    Slaapkamers: 3 Personen: 6

AANBIEDING
huis - 0 beoordeling(en) - geven

first accomodation - Plaats: I-5

www.dordognevakantiehuizen.nl/ na na na

Prijzen vanaf: € 1

  Slaapkamers: 0 Personen: 3


bezoekje waard in de dordogne

Perigueux
Le Bugue
Villars
Brantome

CONTACT