Registreren

Wij vinden het leuk om te zien dat u uw vakantiehuis in de Dordogne wilt toevoegen aan onze site www.vakantiehuis-dordogne.com Een vermelding is geheel gratis en kunt u op ieder gewenst moment aanpassen.
Om te zorgen dat onze site en daarmee uw vakantiehuis zo veel mogelijk onder de aandacht komt bij een grote groep van mensen die op zoek zijn naar vakantiehuis in de Dordogne, willen wij u verzoeken om het hier boven vermelde script toe te voegen op de index pagina van uw site. Hiermee komt dan het (kleine) logo van www.vakantiehuis-dordogne.com op uw site te staan.
Om uw accommodatie zichtbaar te maken is dit het enige dat wij van u vragen.
Ons systeem kijkt of het logo geplaatst is en is dat het geval dan wordt uw vermelding zichtbaar. Er kan hier dus enkele tijd tussen zitten. Wanneer uw vermelding niet te zien is binnen 24 uur, dan verzoeken wij u om ons een berichtje te sturen via de contact pagina van onze site. Ook wanneer u problemen heeft met het plaatsen van het script en/of u wilt meerdere vermeldingen, dan zijn wij u graag van dienst.
Wanneer het script niet (meer) op de index pagina van uw site staat, dan staat deze in 'hold' en zal, tot dat deze link (weer) geplaatst is, niet zichtbaar zijn, ook niet voor aanpassingen.

Honden   Zwembad   Wifi