ADVERTEREN

Wij vinden het leuk om te zien dat je jullie vakantiehuis in Frankrijk willen toevoegen aan onze site www.vakantiehuisfrankrijk.net Een vermelding is geheel gratis en kun je op ieder gewenst moment aanpassen en/of verwijderen.
Om te zorgen dat onze site en daarmee je vakantiehuis zo veel mogelijk onder de aandacht komt bij een grote groep van mensen die op zoek zijn naar vakantiehuis in Frankrijk, willen wij je verzoeken om het hier boven vermelde script toe te voegen op de index pagina van je/jullie site. Hiermee komt dan het (kleine) logo van www.vakantiehuisfrankrijk.net op je site te staan.
Om je accommodatie zichtbaar te maken is dit het enige dat wij van je vragen.
Ons systeem kijkt of het logo geplaatst is en is dat het geval dan word je vermelding zichtbaar. Er kan hier dus enkele tijd tussen zitten. Wanneer je vermelding niet te zien is binnen 24 uur, dan verzoeken wij je om ons een berichtje te sturen via de contact pagina van onze site. Ook wanneer je problemen hebt met het plaatsen van het script en/of je meerdere vermeldingen wilt dan zijn wij je graag van dienst.
Wanneer het script niet (meer) op de index pagina van je site staat, dan staat deze in 'hold' en zal, tot dat deze link (weer) geplaatst is, niet zichtbaar zijn (ook niet voor aanpassingen).