OVERZICHT VAKANTIEHUIZEN

het thuis - 0 beoordling(en) - geven

Vakantiepark Dordogne - Plaats: Saint Pierre de Frugie

Glamping op een werkelijk fantastische locatie. Wij bieden u een verblijf aan in een tent die voorzien is van alle gemakken en voorzieningen, waaronder een compleet uitgeruste keuken en normale bedden. Op het landgoed waar u tent staat zijn heel veel faciliteiten, waaronder een groot verwarmd zwembad, een boomhut, tennisbaan en nog echt heel veel meer. In de directe omgeving is ook veel te doen voor iedereen, maar u kan natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen. Kijk snel op onze site voor meer informatie en hopelijk ..... tot ziens.

Prijzen vanaf: € 800

    Slaapkamers: 0 Personen: 6

bezoekje waard in de Dordogne

de site voor huurders en verhuurders van vakantiehuizen in de Dordogne

Op vakantiehuis-dordogne.com bieden wij huurders de mogelijkheid (om zonder kosten van onze kant) een vakantiehuis in de Dordogne te vinden en verhuurders om hun vakantiehuizen in de Dordogne geheel gratis op te laten nemen op onze site. Voor beide partijen een win-win situatie daar er geen commisie, van soms wel 25%, gaat naar een andere partij.
De vakantiehuizen die u kunt vinden op onze site zijn alle gelegen in de Dordogne. Bij de verschillende vakantiehuizen vindt u een beschrijving, icoontjes die aangeven welke faciliteiten aanwezig zijn en een foto. Ziet u een vakantiehuis naar uw smaak, klikt dan op knop "NAAR WEBSITE" dan wordt u automatisch doorgezet naar de website van de betreffende accommodatie en eigenaar.
U boekt dus gewoon direct bij de eigenaar.

Kijkt u dus gerust rond op de site van vakantiehuis-dordogne.com voor een leuk vakantiehuis. Wiilt u als eigenaar gebruik willen maken van de mogelijkheid voor een gratis vermelding, klik dan op VERHUREN voor het plaatsen van een vermelding en wanneer u nog geen website heeft, wij zijn u graag van dienst.

Het team van vakantiehuis-dordogne.com

verblijf